kelikkk la saya pelisss!!

makan-makan



sabtu lepas sara ke nilai impian atas jemputan sepupu sara...kenduri doa selamat sempena rumah baru beliau... sepupu sara ni sara panggil dia abg boy...hehe.. cantik umah dia... walaupun tak complete lagi dengan perabot... baru sudah renovate...





seri pengantin baru...hehehe ana n adiknya syasya...

ruang yg luas utk santai2 sambil main kat kolam...hehehehe


part yg paling kitaorg suka...balcony ni ada kolam n mini garden...cantiknya... nak berangan jap ada umah cam ni..adehh...

ni balcony asal...

lepas tu kami ke tiara resort plak... join abg ipar sara... bawak budak2 ni main air... sapa2 nak book bilik boleh la hubungi sara ye... sesuai la nak rehat2 sambil budak2 bz main air...hehehe

tengok arissa sorang je pompuan dlm geng sepupu2 dia...huhuhu




 jemputan dari sepupu sara kat kajang... miss hana yorie
adeii hadiah apa nak bg kat ko nih...huhuhu..penin!

2 Response to "makan-makan"

  1. Rizziela says:
    11/29/10, 9:23 AM

    boleh dapat rate murah ker? mcm berminat la

  2. sararisa says:
    11/29/10, 2:02 PM

    insyaAllah murah skit dr rate tiara... pape pun sila sms sara ke 0129504644

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...