kelikkk la saya pelisss!!

kembali bersiaran...

bismillah dan assalam...
alhamdulillah pc dah kembali pulih... terima kasih pada incik hubby yg bersusah payah reformat balik pc ini tanpa menghilangkan link2 dan gambar2 den...hehehehe
aduhh lama jugak rasanya tak update ni...rasanya mcm banyak cerita yg nak dikongsi tp tak tahu nak mula dari mana.... dah lupa dah...ekekeke...

5hb yg lepas mama n adik bongsu sara datang dari kelantan... kedatangan beliau kali ni sbb nak hadiri kenduri sepupu sara di kajang...

6hb...
sbb gap lama lagi so mr.hubby pun ajak ler gi zoo..lagi pun sejak cuti sekolah ni arissa asik terperap je kat rumah kan...boring dah katanya...







7hb ..b'day arissa yang ke 6 tahun... tp tahun depan dah masuk darjah 1... adeii... cepatnya masa berlalu kan... tetiba dah besar anak dara saya ini....

8hb...kami ke shah alam...sbb mr.hubby nak uruskan pendaftaran masuk di uitm...dia nak belajar lagi...insyaAllah tahun depan beliau akan memulakan sesi pengajiannya setiap sabtu dan ahad di kampus bandaraya melaka,kali ni beliau wat MBA plak...

sara akan sambung entry yg baru utk majlis kawin sepupu sara tu ye...

0 Response to "kembali bersiaran..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...