kelikkk la saya pelisss!!

our new niece!!

sabtu lepas kami ke hospital muar konon2nya nak menjenguk ahli baru..tp bila sampai si ibu masih lagi segar bugar dan boleh bergurau senda...hehehe so tak de la rezeki mak nak tengok cucu baru... si iwan cakap baiyah masuk wad sbb dah keluar tanda,dlm kul 9pg kot kena admit... kitaorg bajet kot2 la petang tu dah selamat bersalin...hahahaha..
so semalam mr.hubby beriya2 ajak nak gi tengok baby... so lepas arisa pergi sekolah KAFA terus kitaorg gerak ke muar (sebelum tu singgah itm jap ada urusan)... sampai kat sana...baby dlm nursery..tak le tengok...huhuhu... hampa lagi!!
balik tu kitaorg singgah di "wak Jos" ikan bakar.. eh sedap tau...nama je cam tu tp ikan jos (jaws) tak de jual tau! dalm kul 9mlm kitaorg sampai...adam n arissa lepak umah cikgu dia yg baik hati nak jaga diorang...hehe kesiannya anak mami...satu hari tak jumpa...





gambar ikhsan dr papanya baby... mms kat kitaorg semua... comel tak??
D.O.B 6/2/2011
berat 3.95kg

kebetulan hari ni b'day baiyah (mamanya baby) seronoknya share b'day nak anak kan... tahniah b'yah  n selamat hari jadi...!

0 Response to "our new niece!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...