kelikkk la saya pelisss!!

HAPPY BIRTHDAY TO ADAM

ermm... mood berblog sedang merudum... tak tahu le kenapa... tp hari ni post jugak entry khas untuk anakanda ADAM DANISH sempena b'day nya yg ke 3... semoga adam jadi anak yg soleh,bijak dan sihat selalu...

since adam dah besar ni..ramai plak tanya bila nak tambah kan..huhuhu ... insyaAllah kalau ada rezeki nak juga tambah kan... rindu nak 'berbaby' nih...hahahah



sekarang ni tengah siap2, kami akan ke JB sehingga ahad ni... saja nak gi jalan2 sambil2 gi kenduri kawan mr.hubby.


adam 1 bulan




adam 3 tahun.... hahaha style tido terbaru... ni je gambar terbaru yg ada...





















2 Response to "HAPPY BIRTHDAY TO ADAM"

  1. Ema says:
    4/29/11, 2:28 PM

    hehehehehe cute adam... hepi besday adam..... muaaahhhh

  2. ieda says:
    5/1/11, 1:10 PM

    ekekek cute jer adam ..:) dh besar kannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...