kelikkk la saya pelisss!!

cuti yg panjang....

cuti panjang pun masalah jugak kalau tak de rancangan huhuhuh... hari jumaat balik kl sbb mr.hubby ada meeting kat shah alam petang tu...so lepas arisa balik dr sekolah terus gerak ke shah alam. bermalam kat cheras 2 malam pastu balik melaka.



hari isnin pun mr.hubby cuti tp arissa sekolah,so kitaorg pun gi la tengok wayang cerita the priest... boleh la tahan citer tu...



hari ni plak mr.hubby belanja gi facial... ermm nak cerita pasal tempat facial ni first time sara masuk sini, tokey dia sangat lah muda trang tang tang... dalm 20an lagi tp dah take over mak dia punya biz,sangat pandai amik hati customer,sanggup datang ke kedai utk wat treatment sendiri utk customer dia,walaupun dah ada pembantu kat kedai... sbb sara call dia dulu sebelum datang... so mmg sangat la senang hati bila kita first time datang n tokey sendiri yg entertain custemer kan? cara dia cakap pun sangat la manja2 n lembut2 gitu..rasa senang hati bila bercakap dengan dia... so insyaAllah sara akan jadi customer tetap kat sana...heheheh
servis pun sangat bagus,tempat bersih n selesa...
tadi sara amik pakej facial+ shoulder mssg+ manicure+ threading = rm110 je...heee murah ok...!

ni ada blog dia tp tak active..sara share jugak sbb ada phone number dia ---> blog
dan jugak sini

0 Response to "cuti yg panjang...."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...