kelikkk la saya pelisss!!

rutin biasa!

pagi ni bermula lah rutin harian yg dah lama bercuti ni... arghh mood bercuti masih lagi berbaki... pagi2 kena bagun n siapkan arissa ke sekolah.. alhamdulillah pagi ni dia tak meragam, exited kot nak pakai baju sekolah,kasut sekolah,beg sekolah baru. si adam pulak gagal utk dikejutkan pukul 7.30pg ni..huwaaa... sudahnya dengan mami2 sekali sambung tido...hahahaha... tak pe lah.esok cuba lagi...tp kawan2 dah masuk sekolah dah hari ni... rugi tu..
mr.hubby cuti hari ni.so tak de lah kelam kabut sangat nak masak tengah hari..nampaknya main oder je lah heheheh...
oh ya shoutmix dah tamatkan free servicenya --> here, so kali ni sara pakai cbox plak... harap2 tak de masalah lah ye...

0 Response to "rutin biasa!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...