kelikkk la saya pelisss!!

tuah tahun naga






alhamdulillah...rezeki tahun ni untuk mamiliki rumah baru akhirnya tercapai sudah. seminggu sebelum CNY kami dapat kunci rumah baru.So sekarang ni kami sibuk dlm perancangan untuk renovate rumah,tambah apa yg patut,survey apa yg patut,sibuk packing barang untuk pindah ke rumah baru. cuti CNY ari tu tak kemana pun since mak mertua n ipar2 nak datang lepak melaka... so kami berkumpul kat umah je lah. habis boring pun bawak diorg naik bot kat sungai melaka...wakakaka... nak masuk bandar jln jem wehhh!! tau saja lah time cuti2 cam ginih... tak kose nak bersesak2,berpanas2 dan berhujan2 (since cuaca tak menentu,kejap panas kejap hujan).. so lepak umah bergosip2,layan drama korea lagi best..betul tak kakak n adik ipar ku?? wakakakaka!!
insyaAllah kalau tak de aral kami akan pindah masuk bulan Feb ni,tapi tak tahu lah kan..tengok pada cepat ke lambat kontraktor yg wat kerja tu lah...huhuhuhu...tak sabarnya!!

2 Response to "tuah tahun naga"

  1. nadey says:
    2/23/12, 3:29 PM

    umah kt mane ni???? beshnye!!!!!!!!!!!!

  2. sara82 says:
    2/23/12, 4:28 PM

    kat melaka la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...