kelikkk la saya pelisss!!

my girlfriend is gumiho





walaupun citer ni dah lama tapi baru nak tengok..hehehe lee seunggi n shin min ah.sangat comel si shih mi nah tu...
apa itu gumiho? korang leh baca kat sini

underworld:awakening



selasa malam pergi tengok wayang berdua je ngan mr.hubby.since kakak ipar masih ada kat umah,tinggal je budak2 tu kat umah.lama tak gi dating ni.so mcm biasa mr.hubby akan pilih citer.tak mo ulas panjang2 pasal citer tu... dah tentu lah best..ekekeke tp yg masih melekat kat kepala ni kate bakeinsale pergghh... kalau la aku pun ada body cam tuh...huhuhuh.!!

tuah tahun naga






alhamdulillah...rezeki tahun ni untuk mamiliki rumah baru akhirnya tercapai sudah. seminggu sebelum CNY kami dapat kunci rumah baru.So sekarang ni kami sibuk dlm perancangan untuk renovate rumah,tambah apa yg patut,survey apa yg patut,sibuk packing barang untuk pindah ke rumah baru. cuti CNY ari tu tak kemana pun since mak mertua n ipar2 nak datang lepak melaka... so kami berkumpul kat umah je lah. habis boring pun bawak diorg naik bot kat sungai melaka...wakakaka... nak masuk bandar jln jem wehhh!! tau saja lah time cuti2 cam ginih... tak kose nak bersesak2,berpanas2 dan berhujan2 (since cuaca tak menentu,kejap panas kejap hujan).. so lepak umah bergosip2,layan drama korea lagi best..betul tak kakak n adik ipar ku?? wakakakaka!!
insyaAllah kalau tak de aral kami akan pindah masuk bulan Feb ni,tapi tak tahu lah kan..tengok pada cepat ke lambat kontraktor yg wat kerja tu lah...huhuhuhu...tak sabarnya!!

me too,flower!



sebenarnya sara tak tahu kenapa tajuk dia cam gitu... tapi cerita dia best...kelakar... sapa minat yoon shi yoon (main actor dlm citer baker kim tak goo),
ganre romantic comedy... simple je jln citer dia tp menarik...citer ni tahun lepas punya bulan november kalau tak silap.

49 days



currently sara download drama 49 days, dah tengok sampai episode 10... lakonan Jeong Il woo,Lee Yo Won,Nam Gyuri,Jo Hyun,dll
for me this is very interesting drama,drama is twisted in so many ways but it keep you in edge.really worth watching!!


sinopsis: 
49 Days (49일) is a South Korean television drama series broadcast by SBS in 2011.
A few days before her wedding, Ji Hyun was looking forward to her future with her seemingly perfect fiancé, Min Ho. In contrast, Yi Kyung was unhappy with her life and resolved to end it by walking into a busy street. Their two worlds collide as Ji Hyun gets into an accident and falls into a coma as a result of Yi Kyung's actions. However, Ji Hyun is given a second chance at life by a reaper. He tells her that if she collects three genuine tears from people that aren't her blood relatives, she can live again. In order to maneuver the world of the living, she's given use of Yi Kyung's body, but she cannot use it past midnight or else days will be taken from her original 49.

rutin biasa!

pagi ni bermula lah rutin harian yg dah lama bercuti ni... arghh mood bercuti masih lagi berbaki... pagi2 kena bagun n siapkan arissa ke sekolah.. alhamdulillah pagi ni dia tak meragam, exited kot nak pakai baju sekolah,kasut sekolah,beg sekolah baru. si adam pulak gagal utk dikejutkan pukul 7.30pg ni..huwaaa... sudahnya dengan mami2 sekali sambung tido...hahahaha... tak pe lah.esok cuba lagi...tp kawan2 dah masuk sekolah dah hari ni... rugi tu..
mr.hubby cuti hari ni.so tak de lah kelam kabut sangat nak masak tengah hari..nampaknya main oder je lah heheheh...
oh ya shoutmix dah tamatkan free servicenya --> here, so kali ni sara pakai cbox plak... harap2 tak de masalah lah ye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...