kelikkk la saya pelisss!!

barang baru...



 akhirnya dapat jugak bouncer/rocking chair yg mami aiman nak tu hehehe... ye lah yang lama tu  dah cecah lantai tak sesuai lagi dah pakai since aiman  berat sangat...fisher price rocking chair sesuai sehingga umuar 4 tahun (kalau tak jahanam lah...) so puas hati jugak beli since boleh di ubah jadi kerusi biasa.harap2 bertahan la kerusi ni sampai besar ye kot2 adik aiman boleh pakai lagi hehehe....

kalau sesapa nak beli boleh email sara...harga rm230 termasuk kos pos...kalau kat parkson rm300++ ye...tak caya boleh gi chek :P

0 Response to "barang baru..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...