kelikkk la saya pelisss!!

si bambam

 hari ni baru nak start pakai car seat....selama ni duk pakai carrier,tapi minggu lepas asik meragam je duk dalam tu mami tak bleh nak fokus bawak kereta....rasanya sbb si mochi ni dah tak selesa kot duk dalam tu dah sempit,so ni la baru nak pakai...tp sara letak kat seat depan..boleh ke ek? dlm instruction dia cakap tak boleh...adehh...since dia dah agak tegak so sara facing kedepan la seat ni...mcm ok je tadi si mochi pun nampak seronok...hehehe





gambar snap pagi tadi.... ikut mr.hubby pegi pusat service perodua,nak kena oder dulu bumpernya adeii...minggu depan kot kalau nak hantar pun,sbb SIL sara nak datang melaka.kalau tak payah gak la nak hantar budak2 ni sekolah...

0 Response to "si bambam"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...