kelikkk la saya pelisss!!

again...

kali ni mmg gelabah puyuh kitaorg sbb betul2 tak plan n tak prepare... bila bulan lepas tak period hubby beli tester ni semalam,pagi ni test amik kau 2 line terus,mula2 tergamam jugak la...tp bila fikir balik ini jugak rezeki..hadia dr Allah so tabahkan lah hati,redha,bersyukur dan gumbirakan hati...tak mau panik2...plan asal selepas 4 tahun baru nak tambah, konon2 nak rancang mcm2..tetapi Allah adalah sebaik2 perancang... terima sahaja lah...alhamdulillah terima kasih Allah.

5 Response to "again..."

  1. Rizziela says:
    9/4/13, 4:36 PM

    Tahniah.... Rezeki yg tak terjangka

  2. Rizziela says:
    9/4/13, 4:36 PM

    Tahniah.... Rezeki yg tak terjangka

  3. sara82 says:
    9/4/13, 5:05 PM

    hehe terima kasih... tu la tak sangka plak cepat sangat...

  4. hana yoriee says:
    9/5/13, 9:58 AM

    Wow.. This is a good news! Tokki dpt cicit bongsu lg la nnt. Hihi

  5. sara82 says:
    9/5/13, 10:09 AM

    haha asik kita je bg cicit bongsu... malu eh..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...