kelikkk la saya pelisss!!

damailah engkau disana

assalam... sebenarnya banyak cerita yg nk dikongsi tapi asiklah tak berkesempatan...bz dgn anak2 yg makin lama makin besar makin lasak makin macam-macam.
just nk share cerita tak berapa nak sedap didengar.tp berat lg mata yg memandang berat lg yg memikulnya.
alkisah adik sara n sil akan menimang baby dalam masa terdekat (30 mei due date)... 29hb pagi2 dlm kul 8 dah ke hospital sbb dah keluar tanda katanya... dlm pukul 10pg sara call tanya,baru buka 2cm.masuk wad dulu.so sara tak chek phone sampai pukul 1.30tghari.balik dr jemput adam br lah chek phone.tgk berita kat group wasap family katanya baby dah tak de dlm pukul 11++ pg td...Innalillah...kesian sangat kt adik sara n sil.2 tahun jugak menunggu tp rezeki tak kesampaian lg. kemungkinan besar ada kecuaian dlm procedure hospital.tp tak boleh nak cerita lg.katanya lepas 3 bulan baru hospital panggil utk sesi dialog ke apa tah. esok pagi baru lah baby keluar.hantar jabatan forensik.mandi n kafankan.terus bawak balik ke kampung sil di felda serting.lepas zohor terus kebumi.mlm tu br lah sara sampai di serting sbb mr.hubby br sampai dr ipoh ptgnya.
mama n papa sara pun dtg dr kota bharu.tak terkata apa2 lah takut sil sara sedih.malam2 pun nangis lg.kesian sangat2.
harap2 adik n sil sara kuat semangat.terima dengan hati terbuka.semoga diorg tak putus asa.kawan2 doakan juga ye...

0 Response to "damailah engkau disana"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...