kelikkk la saya pelisss!!

Sebatang pen tanda kasih

Semalam adam pergi lawatan anjuran sekolah. Exited betul dia, pagi tu sara bekalkan dia dgn roti peanut butter n jelly dan bagi duit belanja rm10. kiranya ni first time dia pegang duit banyak cam tu kikiiki... Balik dari lawatan masuk je dalam kereta beriya dia cerita tak berenti mulut dia. Pastu dia cakap nah ni hadiah untuk kakak.dia belikan pen besar utk arissa. Mula2 rasa nak marah jugak.buat apa bazir duit beli pen besar mcm tu.tapi bila tgk harga rm6.50 jadi kesian pulak.duit rm10 tp belikan kakak dia hadiah lebih separuh dari duit dia.bila aku tanya beli apa untuk adam. Dia kata tak beli pape. Aku kata nape tak beli pape.wat apa beli kan kat kakak.duit tu utk belanja adam.dia cakap tak pe lah sebab adam dah dapat keychain.adam jawab soalan kuiz dua kali betul dpt 2 ketul keychain hihihi...
Dia nampak happy sangat bila arisa cakap thanks kat dia.tiba2 mata masuk habuk.mak mak sangat rasanya bila tgk anak tiba2 dah besarkan...hihihi
Tapi adam mmg tak lupa kat adik.beradik kalau dia ada duit lebih.mcm sekolah petang mmg dia akan simpan gula-gula walaupun sebiji untuk aiman.tak lokek berkongsi.kadang2 dia sanggup bagi bahagian dia untuk aiman atau ammar.
Adam.... Mami proud of u sangat sangat!! Mami harap bila besar nanti adam bole jaga mami n adik adik n kakak arissa ok! Mami.n ayah sayang u so much!

1 Response to "Sebatang pen tanda kasih"

  1. deeni says:
    9/22/15, 2:36 PM

    suweett nye adam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...