kelikkk la saya pelisss!!

Odbo cc cushion


odbo brightening cc cushion


masa baru pakai nampak agak putih melepak hihi....



setengah jam kemudian...tadaaaaa!


muka plain tak pakai bedak pun....keluar ambik anak sekolah je pun kan kui kui kui



Beza tak lepas pakai odbo cc cushion? Coverage sangat cantik tak bercapuk.senang nak apply.pakai nipis2 je pun ok.klu muka senang berminyak kena dap dap dgn compact powder lepas tu.Selama ni duk pakai BB cream dalam tiub tu kan... pastu tetiba gatal gi beli april skin....harga leh tahan rabak poket aku... ni try brand odbo plak rm38 je kau ihihihi murah gile...mmg original sbb beli dgn distributor dia..bukan kat gerai2 makeup yg bersepah ada sekarang ni..
sapa nak try boleh tengok sini ----> https://www.instagram.com/cathydollmalaysia/

2 Response to "Odbo cc cushion"

  1. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    6/25/17, 11:58 PM

    Wah flawless!.

    Bila Sara sebut pasal April Skin .. tetiba teringat plak kwn2 Kak Mirror bebudak Korea suggestkan mende tu.

  2. sararisa says:
    7/5/17, 8:04 PM

    haha tu la mmg flawless habis...tp sekarang dah banyak brand buat bb or cc cushion....lebih kurang je kesannya tp harga lebih murah...odbo ni brand dr thailand tp formulasi dr korea... produk2 dia pun bagus...sebagus jenama korea mcm etude house adn lain lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...