kelikkk la saya pelisss!!

Welcoming the 3rd trimester


Assalam... Just nak update sikit je hihi... Alhamdulillah sekarang dah masuk 3rd trimester,masih sihat kesana kemari walaupun cepatnya rasa penat dan mengah..faktor umur barangkali hihi...alhamdulillah jugak kali ni tak de sangkut diabetes mcm preggykan Ammar dulu.kalau tak leceh jugak kena jumpa doktor la,pakar la,dietitian la...

Persiapan pun dah start sikit-sikit.tak sabar pulak rasa..dah lama tak berbaby kan😄,harap2 tak lupa pah cemana nak push nnt...

0 Response to "Welcoming the 3rd trimester"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...