kelikkk la saya pelisss!!

Ramadhan kareen 2018

Alhamdulillah masih diberi peluang beribadah dibulan ni...tp sayangnya aku tak boleh puasa.Doktor tak bg puasa sbb berat tak naik dah 4 minggu,asik.merah je.Esok (jumaat) nak kena ke KK Bukit Rambai untuk scan baby.Takut baby besar kata doktor,sbb aku ada GDM kan..walaupun on diet control risiko baby besar tetap ada.

Balik dr chek up terus ke Mahkota parade shopping baju raya budak2 ni.Senang settle awal2,tinggal baju Arissa je belum beli.


Singgah makan kt oldtown white coffee


Tahun ni aiman dah start belajar puasa.Harap2 boleh la tahan.since mummy tak puasa hahahaa,kesian pun ada sbb nnt dlm pantang tak leh nak melayan sangat dia.

Mujurnya sahur  pg ni tak meragam,senang  je bangun.Habis jugak nasi sepinggan dgn ikan bawal masak kicap.

0 Response to "Ramadhan kareen 2018"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...