kelikkk la saya pelisss!!

CUTI2 MALAYSIA ~ DAMAI LAUT,LUMUT




22hb nov - 25hb nov pergi bercuti kat damai laut...pergi dengan mak mertua n anak buah...iskandar....kalau tanya budak2 ni mesti la seronok bercuti....nak2 si arissa tu hotel + swimming pool = holiday!!! ekekekeke....adam plak enjoy,bole rasa macam2 food...ye la org makan dia pun sibuk jugak,aman plak bole tido sampai petang tu la erti holiday bagi diorg,sara plak cam biasa la,cuma tak le nak ngadap pc...huhuhuhu....errmm....gambar kat atas tu amik dr web sebab lepas balik dr hliday tu camera plak cam hampeh tak le nak upload gambar...uuuuuuuuwwaaa!! dah banyak snap gamba plak tu..langsung tak le tengok....prob kat dics kut.....bilik mmg cantik...kat dlm pic tu ada letak sebakul buah...tapi sebenarnya tak de pun...wakakakak...action jer lebih...just dapat welcome drink yg tatau apa nama n rasa...ekeekeke....amik 2 bilik connecting room...
abang belanja sara n mak massage treatment kat samsara spa...fuh..syok sungguh....sejam je....tapi 2 hari turut2...rega?? huh tak yah tanya la...http://www.damailaut.com/spa.html
ni link utk tengok2 gambar dalam spa tu...memang menarik,eksotik....layanan first class....sara n mak apa lagi....sampai tertido2 kitaorg...wakakakaka....seronok kena urut ngan minah2 indon tu....lepas urut..hidang plak ginger tea....balik bilik apa lagi....fire!!!! wakakakaka!!!

0 Response to "CUTI2 MALAYSIA ~ DAMAI LAUT,LUMUT"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...