kelikkk la saya pelisss!!

lepak2







weekend ni lepak2 kat rumah je...mengemas n membasuh baju2 yg bertimbun tu....huhuhu jenuh nak abes....sesambil layan arissa n adam try2 la buat felt craft....kain felt yg baru sampai tu,mmg exited sesangat nak cuba buat...sambil2 buat jugak 'thanks card' utk majlis arissa n adam raya haji nanti...minggu depan nak balik kelantan lagi...nak kena packing lagi...adeiii penat sehhh!!!
mama sms tadi cakap kawasan rumah dah naik air...(rumah tak naik la...jadi cam pulau),so tak le nak keluar ke bandar la...terpaksa la delay penghantaran serunding ima tu...huhuhu sian ima...kalau 2,3 ari lagi tak surut sara akan return le duit tu ekk...kalau rabu baru leh pos,sara suh mama sara pos via pos laju la...hope leh dapat sebelum raya....huhuhuhu....tak sangka plak jadi cam gini....

tengah sibuk2 buat kraft tu tak sedar si adam dah sambar tin pearl kacip fatimah....sib baik dah licin....wakakaka...sempat sara snap adam n tin pearl kacip fatimh...(bole jadi duta tak??? ekekekeke)..........

0 Response to "lepak2"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...