kelikkk la saya pelisss!!

angin malam

malam tadi pukul 11 mlm aman ajak kuar....bila tanya kemana...jom supper...so ikut la jgak walaupun mata dah ngantuk...arissa yang dah tido pun aman kejutkan jugak...adesss buang tebiat pe ... dah lama giler tak kuar lewat malam ni...so ingat kan pegi dekat2 la kan...alih2 sampai ke bandar melaka masuknya...huhuhu....sempat singgah taman lanun...(nama tak komercial betul)... dengan angin yg kuat plak tu tepi sungai...adam n arissa mengigil2 sejuk...bersalah plak rasa..keluar tadik tak bawak sweater n stokin utk adam n arissa...tu la dia...aman mmg macam tu..bukan nak bagi tau gi nak gi mana...kalau tau nak gi mana leh la plan apa nak bawak...dia suka main suka hati dia je...kita ni susah hati tengok anak kesejukkan...adehh la...kalau kita sorang je tak kisah la...ni ngan anak kecik..tengah2 malam buta...sejuk plak tu...errmm....

alih2 singgah kat food court kat apa tah...tak sempat nak tengok nama dah...mata dah ngantuk...tapi sempat lagi oder nasi goreng ayam kunyit ala thai...wakakakak.....hancuss diet aku.....dah lama tak makan lewat malam cam tu..kalau makan pun yg simple2 je...tu dah katogeri berat tu...balik umah terus tido...hehehehe...bagus tull....

0 Response to "angin malam"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...