kelikkk la saya pelisss!!

Arissa ke sekolah!!


see...muka tak exited langsung nak gi sekolah...ekekeke...mentang2 la sekolah sebelah rumah je...muahahahaha!!

hari ni dengan rasminya arissa pergi ke sekolah tadika permata ceria (sebelah rumah je letaknya...wakakka).. sebelum2 ni asik on off je gi sekolah,rasa nak pergi boleh pergi rasa malas tak yah pergi...wakakaka...so,mulai semalam arissa masuk tidur pukul 10/11 mlm n bangun pukul 8 pagi....sesi pembelajaran start pukul 9 pagi sampai 3 ptg...hehehe...so semasa arissa tak de tu time tu la nak mula kan aktiviti kraft...adam pun tidur lama sebab tak de kakak kacau...ekekekeke...




hari ni sampai petang mami membasuh n kemas rumah sesambil tu sempat gak ceting n masak untk lunch....ngehngehngeh....aman pun masih bercuti....malam tu gi giant kejap pastu singgah pizza hut...

0 Response to "Arissa ke sekolah!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...