kelikkk la saya pelisss!!

HAPPY NEW YEAR!!!!!


ayah,arissa n adam....hehehehe..


arissa n ayah tengah rehat2



'serambi' yg luas,boleh main badminton kat sini..ekekeke


sebahagian dari dari ruang dalam rumah...ada 3 bilik sume...



keadaan rumah selepas 'diterjah'..ekekeke..keadaan rumah selepas...nak chek out dah!




pandangan dari tepi rumah kami...


pemandangan dari depan rumah tempat kami menginap



adam n arissa depan umah....







adam enjoy makan aiskrim...(bukan ada aiskri pun...wakakaka)








pandangan rumah tempat kami menginap waktu malam









yum..yum..!!













antara menu yang masih belum di 'ngap' oleh kami...ekekeke







masih belum terlambat nak ucap kan selamat tahun baru pada pembaca blog sara,kawan2 sedara mara....






khamis lepas sara n family bercuti kat rumah peranginan persekutuan kat pantai morib...seronok ler sebab lepak2 ngan family,mertua n ipar2 sume...arissa n adam macam biasa la..kalau dah ramai tukang layan dia mmg seronok la...hehehehe,tempat kami menginap tu pun memnag puas hati sesangat,kecuali kehadiran tetamu tak diundang...lalat banyak gile...huh!!!






hari jumaat tu gi jalan2 kat pantai morib,pantai kelanang..pastu singgah kampung Endah...beli kerepek...huh best tul kerepek dia..fresh beli terus dari tempat buat...hehehe harga murah skit..so apa lagi borong la banyak2 stok utk 2,3 bulan punya...ekekeke....







sabtu pas chek up,mak terus balik kl,iwan katanya nak gi shah alam dulu...sara n aman nak terus balik melaka,tapi sempat lagi round banting,pastu terus ke nilai n seremban....singgah makan tengah hari kat seremban...pusing2 jap terus balik melaka...adam dah meragam..penat sangat kut...lama dalam keta...ekekeke...






malam tu lepak kat umah je la update blog ni n kemas apa yang patut...laundry n mkan malam pun simple2 sebab dah 2 hari tu makan macam tak ingat...ekekeke...sume benda makan...












































0 Response to "HAPPY NEW YEAR!!!!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...