kelikkk la saya pelisss!!

mak datang...

SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1430

khamis - sabtu tu mak,kak a' n iwan datang melaka...cuti lamakan...hehehe datang lepak melaka...

khamis tu mak sampai tengahari lepak kat rumah je...sara masak ketam special utk makan malam...lepak depan tv je enjoy tengok tv...hehehe...


jumaat tu pas aman balik masjid barula kita org gerak gi parkson dulu sebab ada sale kan...shopping beli baju budak2 pastu baru gi naik river cruise...balik dr river cruise singgah beli asam pedas...makan kat rumah je sebab masing2 dah penat nak kuar...hehehe...

ni video yg aman amik masa kat river cruise ni...mmg cantik gak la pemandangan waktu petang..cuma tak tahan silau je...maybe kalau naik malam cantik kot...so kalau u all gi melaka,jgn lupa naik river cruise,mmg cantik...tu pun masih ada lagi pembinaan side walk n baik pulih jambatan yg tak siap...taun depan kot siap sepenuhnya...

sabtu...kami gi jalan2 kat muar...makan me bandung muar...lepak2 n beli kerepek...hehehe...aman tu hantu kerepek...so dah terjangkit kat sara dah...time tengok tv mesti ada menda nak kunyah...(sebab tu la aku tak le kurus...ekekekek),balik umah terus potong rambut arissa,sebab dah panjang sangat,dah lama plan nak potong tapi asik tangguh je,oleh sebab ari tu ada mood so terus la buat...malam tu mak terus gerak balik ke kl...sebab kak a' ada plan ngan member2 dia plak esok...


ahad plak sara gi jaya jusco...hajat di hati nak cari baju selai dua...tapi tak de plak berkenan...huhuhu...sume out of date...(wakakakaa...update sangat ke aku nih...huhuhuhu)...rasanya jusco tu nak kurangkan stok kut sebab mereka akan pindah ke bangunan baru nanti,tu pun banyak outlet dah tutup...sudahnya balik dengan tangan kosong je...sempat lagi singgah giant beli brg dapur....balik tu layan astro tengok mawi n ikin bersanding kat felda taib andak...cantik siott baju diorang...jawa moden...heehe..untung..untung..dapat kawen mawi...cuci kaki je masuk umah...malam tu layan cerita pirate of the caribbean plak (betul ke dak aku eja nih??)...aman cakap apa yg best nya dah tengok ratus kali dah...(ceh mana ada ratus kali..tipu tul...)...suka ati la kan...aku suka tengok...ekekeke...boleh plak siap kutuk tu...apa yg best sangat johnny deep tu...aku jawab dalam ati jer la...(no dear...it's not about johnny deep...it's about orlando bloom....muahahahahahaha!!!) kalau dia tau mesti kena kutuk lagi...ekekekeke


tu je la aktiviti sara sepanjang cuti ni...meriah tak korang rasa? ekekeke...


ok perkembangan adam plak dua tiga hari ni asik nak gigit org je kejanya...maybe gatal gusi kut...nak tumbuh gigi...pastu nampak gak la dia try nak cakap...perkataan dia selalu sebut ayah...kadang2 bunyi cam 'yayah'...bila puji dia cakap pandai...abis sume org dia panggil 'yayah'...wakakaka..adam..adam!!


0 Response to "mak datang..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...