kelikkk la saya pelisss!!

sport car


mengoda tak kakak??


sana la sikit...sempit nih..!!



ala adik ni..nak tumpang pun tak le....


sempit la mami...sibuk je la kakak ni kan??



kakak...stop..stop...langsir tu nampak sedap la....



adam yg selama ni teringin sesangat nak naik "kereta sport car" (arissa yg panggil cam tu...wakakaa) kakak...ari ni aku try letak kat atas tu sebab dia dah boleh duduk sendiri...ape lagi kemain happy beb...tersengeh2 cam kerang...wakakaka then kakak biasalah...kalau tau adik usik brg dia mesti nak sibuk sama....nk gak berhimpit kat situ..adeesss la...jeles tak abes2....n macam biasa la kalau happy hour tak di akhiri dengan air mata mana sah kan...tak tau cemana kakak buat tau2 adik dah tergolek kat bawah...adoiii la.....dah tentu la mami dengan muka garang marah kakak...ekekeke last2 dua2 nangis...baru adil....heh!!

0 Response to "sport car"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...