kelikkk la saya pelisss!!

tag dari merah/red

Family panggil : along (family in law panggil :sara)
Member sejak sekolah panggil : sara
Husband panggil : sara,mami,awak,yang...(ikut keadaan ler...ekekeke)MySpace
Nick alam maya : sararisa,darling,sara-darling
Nama komersial : sararisa
Nama tipu-tipu : takde nama tipu...ehehehe...(betoll la tak tipu!)

Anda seorang yang : bertanggungjawab...ekekeke...MySpace

Insan Teristimewa ?? Describekan Die Terlalu Istimewa Dimata Anda: semua yg sentiasa menyokong dari belakang,tepi kiri dan kanan...depan,atas dan bawah... keluarga,suami,anak2,sahabat2...dan anda yg membca blog ini...(ehehehe pe lagi la follow blog ini sebagai tanda anda menyokong aku...ekekekek!!)

Lagu kesukaan anda :- err..err.. tatau la...lagu rock jaman awie wings,serch dan yg sejaman dengannya...hehehehe

Makanan kesukaan anda :- pasta...western food

Warna kesukaan anda :- pepel....warna2 pastel...

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda :- purse,hp,tisu,lipgloss,note book,pen,spek itam,biskut adam,pampers,saputangan adam,hand sanitizer..(herrkk 3 je ekk...sori dah lebih..)

Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa :- err lupa la...dah lama tak nangis...kalau nangis sebab tengok cerita aci tak?? ekekeke...

sesapa yg tak wat lagi tag ni..dipersilakan buat ye!!

0 Response to "tag dari merah/red"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...