kelikkk la saya pelisss!!

lebam


kwan2 cer tengok lebam ni...minggu lepas sara sakit perut sengugut....sakit sangat sampai tak tahan..call aman n gi klinik...so sebab tak tahan sangat dokter syorkan cucuk ubat tahan sakit...cepat skit tindak balas banding yg kita makan...so pas cucuk tu ok la tahan la skit sakitnya...akibatnya dah seminggu lebam tak hilang,malah makin banyak plak...cemana ekk kawan2? gerun sara tengok...cemana nak ilangkan lebam tu ekk??
patut ke sara gi klinik tu balik n lempang dokter tu?? hehehe or mintak ganti rugi (walau tak de apa yg rugi..) :p? or saman je?? hhehehehehe

8 Response to "lebam"

  1. tika says:
    May 29, 2009 at 10:19 PM

    peliknye rupe lebam tu.. biasenye, klu cucuk kat muscle, tak pernah tika nampak lebam lepas tu..sepatutnye takde lebam.
    rasenye, die cam slh cucuk tu..hmm.. tapi tak sure la pulak.
    ke die pegang sara kuat sangat sampai lebam??

    dahsyat2.. baik gi klinik tu balik tanye apsal..

  2. abgBro says:
    May 29, 2009 at 10:37 PM

    mak dato besau nye lebam..brp kalu cucuk tuh? ni kalu saman kurang2 200juta nie..hehe

    toksah risau ler sara, nnti ilang le kesan lebam tu, dh demah ngan air panas atau sapu minyak urut yg panas..

  3. sararisa says:
    May 29, 2009 at 10:39 PM

    ha tu la....akak tak pernah jadi cam ni...kalau lebam pun time nak amik darah je...sebab sara ni spesis susah nak jumpa urat...4 kali cucuk lum tentu kuar darah.....huhuhu tapi kali ni cucuk ubat tahan sakit plak yg jadi cam ni....huhuhu

  4. sararisa says:
    May 29, 2009 at 11:03 PM

    abg bro...tapi ngeri tau kalau tengok bebetul...kalau hilang pun makan masa...huhuhu...nanti kang org ingat kena dera dek mr.hubby wakakaka...

  5. jebat_durhaka says:
    May 31, 2009 at 10:09 PM

    ko p lempang je doc tu sara....pastu ko mintak maap balik wakakakakaka

  6. sararisa says:
    June 1, 2009 at 10:21 AM

    ha ah...mau je sara lempang doc tu...huhuhu

  7. zulsa says:
    June 3, 2009 at 7:11 PM

    Mak ai .... lebam giler. Tu nak kena cekik doctor tu ... pahal lak dia nak cucuk kat lengan ... yang dah kurus kering ni. Tu 2 minggu baru betul2 hilang lebam tu.

  8. sararisa says:
    June 3, 2009 at 7:17 PM

    dokter...kurus kering ke den??? huhuhu cer tengok bebetul... dah nak masuk 3 minggu dah ni...tak ilang2 lagi...teruk weii lebam dia...tempat kena cucuk tu stik rasa lagi sakit2 gitu..kalau tido tak le mengiring lama belah lebam tu...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...