kelikkk la saya pelisss!!

my lunch


tengahari ni tatau nak masak apa...ayam dah kuar..tapi aman tak balik lunch...so malas la plak nak masak nasi... so sara slice dada ayam tu..perap dengan black paper,garlic dan oyster sos....hehehe
untuk sos plak mmg ada instant brown sos,just tambah mushroom dengan herbs je....so siap la lunch saya yg simple dan sedap...untuk tambah sedap lagi saa letak je cheese slice atas ayam tu pastu curah sos panas..so chees tu cair la...nym..nyum....tapi sbb malas tak de la side dishnya...n as a desert plak ada ais krim kihkihkih...see dok sorang2 pun leh enjoy makan per...(kang jap lagi timbang naik 5kg...wakakakaka)

1 Response to "my lunch"

  1. SyaNa says:
    5/20/09, 9:51 AM

    best nye dok sorg2 makan tanpa gangguan..hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...