kelikkk la saya pelisss!!

tudung baru


alamak tersama plak dengan baju...hehehe



uhuhuk... penuh nya muka aku kat sini...cam bulan mengambang tak kawan2?? hehehe


hari sabtu lepas aku beli tudung... sbb susah sangat anak jumpa kain jenis ni...see baru je sampai aku terus snap...gelojoh tak aku?? kihkihkih...rasa cam nak oder lagi la....tapi kakak tu kata stok kat tangan dia tak banyak kaler... ala baru je nak abeskan duit..akak ni potong stim betul..ehehehe....kalau pakai wat travel mesti best ni...senang...tak mudah kedut n serap peluh...kalau kain lycra tak best pakai gi jalan2..peluh la...huhuhu...



7 Response to "tudung baru"

  1. E-RA says:
    5/19/09, 2:00 PM

    sara.. ni hak jenis kain tshirt eh? sedap pakai ni... tp rega biasanye lbh mahal sikit kan...

  2. sararisa says:
    5/19/09, 2:06 PM

    ha ah kain tshirt..sedap pakai kak...sbb yg jenis lycra dah banyak...tu yg try kain tshirt plak...

  3. E-RA says:
    5/19/09, 4:16 PM

    aha.. akak ada 2-3 helai jenis ni...

  4. sararisa says:
    5/19/09, 4:36 PM

    akak beli kat mana?? murah tak?? ada banyak choice tak kaler dia?

  5. E-RA says:
    5/19/09, 8:42 PM

    akak beli kt umah ni...rega rm30 je... klu nak kaler kena tempah...sara beli brapa RM?

  6. sararisa says:
    5/19/09, 8:53 PM

    sara beli rm25 + pos rm6...jadi rm31...ekekeke...kalau nak murah skit kena pakai pos biasa...

  7. E-RA says:
    5/20/09, 10:41 AM

    ic..murah la tu...:) ingatkan akak beli dha murah dh...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...