kelikkk la saya pelisss!!

more hair clips


weekend tak de banyak aktiviti..so buat ni je... tatau nak panggil apa... boleh sepit banyak2 klip n gantung je...


button ni free gift ari tu....
(clip yg purple tu pakai button yg baru beli tu) - sori gambar tu je yg ada...yg close up tak le upload plak...huhuhu



ni button yg beli tu...cute kan??

ada satu lagi hair clip yg sara dah wat pakai button ni tapi gambo tak le upload...cd camera ni dah jam kot...adeiii bengangnya aku!!!!!!!!!!



2 Response to "more hair clips"

  1. E-RA says:
    6/29/09, 4:03 PM

    cantiknye hair clip arisa...leh kasi auntie satu//:)

  2. sararisa says:
    6/29/09, 4:11 PM

    hihi..kita exchange nak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...