kelikkk la saya pelisss!!

new material


kualiti gambar kurang memuaskan....huhuhuhu
semalam pergi tengok wayang ngan aman berdua...adam sara tumpang kat sekolah arissa....hehehe..syok ooo..lama tak dating berdua... sesekali apa salahnya kan....gi tengok citer transformers...aman iya2 sangat ngajak...so sara ok je...lagi pun dah lama tak tengok wayang...(hobi kitorg tuuuu...)...balik dari tengok wayang ambik adam n arissa pergi playground,pastu gi pasar malam... sempat singgah kedai alat tulis...terberkenan plak kad mcm ni..cantik kan? ada gambo panda bear...shiny2 skit...kalau nak wat kad utk baby or b'day budak2 sungguh ler cumilll...hehehehe...ada 2 warna je light green (limited 3pc je) yg cream kaler ada banyak....
semalam jugak sampai tudung baru yg sara tempah...tapi tak le upload gambo sbb cd camera mmg dah tahap boleh buat kari....hampeh tak le pakai...(sebut je pasal camera mmg spoil je mood aku,....huhuhuu)... ari ni punya blajo upload gamba dari hp...berpeluh2 aku tawwww!!!
tapi gambar tetap tak puas hati la...ye la camera hp 1.3megapixel je....huawaaaa..... :'(

0 Response to "new material"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...