kelikkk la saya pelisss!!

aku dah berjaya!!!











aku sayang bj nih...upah sulam je dah rm200++..sulam ayak...atau sulam goyang...hadiah makcik aku....kalau aku takdenye nak wat sulam mahal2 wei...sama mahal ngan kain....huhuhu!!
apa kehalnya tetiba aku letak gambar sendiri nih?? hahaha..ok tujuannya nak suh korang jeles.... sbb ni sume baju lama yg aku bole pakai balik.... sementara en.hubby takde sara nak kemas almari tu...rasa mcm nak try je...bila pakai..aikk muat weii...aku dah kurusss....yahuuuu!!! kalau timbang2 balik turun dekat ngan 5kg....wahahahaa...banyak tu beb....berkat posa bersungguh2 ni...ermm... harap2 berterusan le pasni... ni semua bj lama...yg purple tu pakai masa tunang n yg putih tu masa akad nikah....tak caya sila scroll kebawah ye...ada bukti ok... tp sori le agak blur sbb snap terus dr album....
kpd en.hubby tak rasa ke nak bagi reward atas pencapaian cemerlang isteri anda nih!! :P






































AMARAN: PIHAK SARA-DARLING.BLOGSPOT TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB DENGAN SEBARANG MASALAH YG AKAN TIMBUL... SILA ABAIKAN ENTRY INI JIKA ANDA TIDAK SUKE... ENTRY INI TIDAK BERNIAT UTK MENYAKITKAN HATI SESIAPA!!






4 Response to "aku dah berjaya!!!"

  1. SyaNa says:
    10/15/09, 2:34 PM

    syabas!!!!
    bagus teros kan usaha anda
    kekee

  2. jebat_durhaka says:
    10/15/09, 3:08 PM

    wahhh mentang mentang da kurus, posing maut dia ek wakakakakaka

  3. SAM says:
    10/15/09, 3:34 PM

    Emm... Kalau MM pun MM suka jadikan baju-baju lama untuk mengukur ketepatan bentuk badan ideal instead of guna alat penimbang.. I ingat I sorang je yg wat mcm ni.. But tahniah from me Sara. Tentu hubby you tambah syng sbb wife dia pandai jaga badan.

  4. sararisa says:
    10/15/09, 3:38 PM

    kak syana...hehehe....mmg nak buang lagi yg mana tak perlu ni

    jebat....mana ada maut...!!! huhu

    MM..rasanya kalau kurus part lain besar part lain tak best gak kan...so kalau pakai baju lama baru tau body kita back to normal ke tak...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...