kelikkk la saya pelisss!!

pengumuman penting!!

kepada semua kawan2....sara ada tambah blog baru khas untuk barangan kraft... sbb sara rasa blog ni dah mcm rojak dah....huhuhu....
dan kpd kawan2 crafter group dulu tu sara movekan link kawan2 ke blog sana ye....kalau ada yg tercicir tu sila bg tau sara...
and sila2 la add link or follow blog baru sara sbb insyaAllah dlm masa terdekat ni sara nak anjurkan giveaway sempena pelancaran blog baru
blog ini akan masih beroperasi seperti biasa...sara akan tetap update jugak kat sini....sila la ke

SARARISA - CRAFT

0 Response to "pengumuman penting!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...