kelikkk la saya pelisss!!

temankan mama


hari ni temankan mama sara pergi kenduri best friend dia masa belajar kat itm.... seronok tengok diorg jumpa kawan2 lama....mcm2 cerita keluar....hahahaha....old skool..!!
pak cik rahman ni (yg berbaju melayu kuning) polis kat ipk melaka,tak sure plak apa pangkat dia...tp melihatkan majlis tu mcm berpangkat gak la...kalah sure heboh...ekekeke...kenduri perkahwinan anak perempuan sulung beliau ni berlangsung di dewan serbaguna ipk melaka...sori tak amik gambo pengantin...sbb den tak kenal pong!

bistro ni dlm halaman rumah dia je...seee halaman dia..penuh bunga-bungaan je...















malam tu plak bawak mama pergi makan kat faberet bistro aman...makan mmg best kat situ...suasana kampung...tp makanan dia mmg tip top,harga pun tak mahal... kalau sesapa duk area ayer keroh mesti tau bistro nih...


0 Response to "temankan mama"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...