kelikkk la saya pelisss!!

raya haji

hari raya haji tahun ni kat KL je....nak2 lagi korban tahun ni giliran mr.hubby...tp dia amik yg hantar ke kemboja punya...so tak de la aktiviti sangat...pas balik dr sembahyang raya,makan..makan dan makan...pastu boring2 ajak mr.hubby gi lepak2 kat sogo... tak de nafsu plak nak membeli belah,nak2 plak adam tak reti duk diam..berlari sana sini.....terus mati nafsu nak bersoping sakan..so lepak n makan2 je la kat sogo sebelum balik...sampai penat adam berlari2...masuk kereta terus lentuk....








tak sempat nak duduk dah terlelap...hahahaha,kuih kat tangan pun tak sempat abes...














adam dah tak larat nak buka mata...hehehe..kakak kacau je...!





hari sabtu sebelum balik ke melaka sempat ajak aman gi beli craft tools kat balakong...ni la brg2nya... yg papan kayu tu bukan utk wat kuih siput tau...hehehe...tu digunakan utk embosed kertas...




5 Response to "raya haji"

  1. Yati says:
    November 29, 2009 at 1:11 PM

    Ha ah, rupanya macam papan kuih siput. :)

  2. ema82red says:
    November 30, 2009 at 10:42 AM

    alalala adam... ngantuk sgt yer.. hehe

  3. sararisa says:
    November 30, 2009 at 11:08 AM

    ha tu la red...ngantuk sangat la tu...tak sempat keluar dr parking lot pun...wakakak....

    yati...agak2 kalau sesak2 tak jumpa bole le pakai wat kuih siput...ekekek

  4. Hajalicious says:
    December 17, 2009 at 10:37 PM

    hye sara....saya haja...mana ekk nk dapat tools untuk quilling tuh...kiter kene pegi kedai aper ekkk...berinat ngan quilling art gak tp nk cari proper tools tak jumper lagi...:)

  5. sararisa says:
    December 18, 2009 at 8:16 AM

    sara beli kat balakkong...u duk mana...tak pun try google kot2 ada org jual on line...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...