kelikkk la saya pelisss!!

sararisa-store: craft supplies




sararisa-store: craft supplies: "hari ni sara baru perasan...box sara sangat penuh..huhuhu... so sara decide nak share dengan sesapa yg berminat nak beli beberapa bahan2 utk kraf... sara rasa baik la sara letgo dari duk membukit kat dalam kotak tu kan...antaranya ribbon,corrgutated paper (ni yg paling banyak)
dan sara akan upload sikit2 ye malasnya nak keluarkan semua...
so kepada kawan2 yg berminat bole lah ke sararisa-craft
insyaAllah harga yg sara tawarkan adalah berbaloi dan item tu bukannya terpakai ye...semua masih baru in good condition !!"

0 Response to "sararisa-store: craft supplies"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...