kelikkk la saya pelisss!!

lunch date



hari ni mr.hubby ajak tengok wayang... sbb dia half day je hari ni... dah seminggu dia bz sesangat2... ngan meeting..lunch meeting...dinner meeting...hehehe... so hari ni dia spent time ngan sara lak... ok la kan... kids sara hantar day care.. habis tengok wayang gi cuci kereta... hantar camera kat utk baiki... makan2...then baru la balik...

bg sara...sesekali kita kena la keluar berdua2an tanpa gangguan anak2...hehehe baru la rasa cam zaman2 muda dulukan... dating tanpa gangguan...ye la sara bukannya nak cakap anak2 tu satu gangguan ke apa... tapi ada masanya kita nak pasangan kita beri tumpuan 100% kat kita je... betul tak??
bagi pasangan yg rasa dah hambar tu try2 la buat... sekali sebulan ke...2,3 bulan sekali... tak pelu pergi jauh... atau lama2... cari satu port yg boleh u all duduk n sembang tentang semua perkara...lupa kan kejap pasal anak2 or rumah... cerita pasal kisah2 dulu2 ke... hehehe...

sara n hubby mmg kaki tengok wayang... zaman2 dating dulu mmg tak sah kalau tak tengok wayang..hahaha... sejak dah kawin,ada anak ni masa agak terbatas... so kami amik la inisiatif... bila ada citer best...or masa tak bz... kami akan curi masa utk keluar berdua...

oppsss...panjang lebar plak...sori..jgn boring ya! just nak share tips utk semarakkan hubungan u all saja...cuba lah!!

2 Response to "lunch date"

  1. eazlye says:
    5/15/10, 2:28 AM

    sgt sokong....
    few my fren der gak ngadu yg hubby memasing skg bz ngn job..then balik umah trus ngadap anak smpai letih...
    smpai jrg masa mcm bercinta...

    anak bukan lar penghalang tuk mereka yg dah kawen..so kene lar pdai carik inisiatif rite??

    aceh...ckp mcm org dah ader anak plak sy nih..

    just wanna share is caring...

  2. sararisa says:
    5/17/10, 2:03 PM

    ye betul tu...kadang2 kita lupa pada pasangan kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...