kelikkk la saya pelisss!!

mothers day

mothers day..hari ibu... tahun ni jatuh pada 9 may 2010...
tahun ni apa agaknya idea sambutan hari ibu u all??
sara tak de idea lagi... dah sebab duk jauh of kos la kan hadiahnya kena pos...
tapi nak bagi apa ekk?? mmg tak de idea la...
kad mesti la kan?

sara rasa nak bagi lain dr lain la tahun ni... tapi apa ekk?? ehehehe tunggu...tak seperais la kalau bg tau awal2...

kalau u all ada idea nak bg apa jom la share ngan sara...

kalau u all nak pos bunga pada ibu anda boleh juga tngok sini flowers.com.my
ye la kan...ibu-ibu mesti suka bunga kan?? (kecuali sara la kot..tak bape suka...sbb mahal..alagkah baiknya duit tu wat beli menda lain..hahah) tapi lain org lain minat ye dak...

apa kata kalau perfume?? pun ok jugak,jam tangan?? ermm... kain pasang?? telekung?? gelang mas?? kalau bajet lagi besar bawak gi jalan2 or spa tretment?? wah..wah... banyakkan idea?? eerrmm... kalau nak kad istimewa handmade..boleh la ke sararisa-craft hehehe....
ok pe?? sekeping kad pengganti diri..ecewah... !!

0 Response to "mothers day"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...