kelikkk la saya pelisss!!

jalan-jalan cari pasal..

mlm td dapat kereta, ada member 1 opis ngan mr.hubby yg baik hati nk bg pinjam... so boleh la bawa mama n adik jln2 ari ni...
bawak mama n adik naik bot... since cuti pn blom start so tak la crowded sangat hehehe... start esok ramai la kot..sbb dah nampak bas2 masuk bandar...
gerak tadi pun dlm kul 3ptg..






tunggu turn nak naik bot... owh lupa plak sekarang pesta sungai melaka berlangsung dr 1-30 jun... so ada nampak tadi diorg duk sibuk2 hiaskan bot2 tu...nak wat cam ala2 kereta berhias..tak tau la bila diorg akan berarak ni...hehehe..kena chek nanti ye...






arisa n adam... muka boring..mentang2 la dah banyak kali naik...hehehe...
pas tu kami ke menara taming sari plak... sara pun first time naik ni... duk melaka pun tak naik2 jugak....hehehe..




adam tengah "atut" (takut)
























sama tak?? susah betul nak amik gambo anak dara ni..dia tak suke...huhuh...











pas turun tu gi minum2 kat cafe sri taming sari... pastu balik rehat2 jap gi tesco beli brg dapo... gitu la alkisah hari ni...
sekian terima kasih!...
hehehe.....





















0 Response to "jalan-jalan cari pasal.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...