kelikkk la saya pelisss!!

selamat hari jadi abang...

selamat hari jadi kepada en.suami... hari ni hari jadi beliau yg ke 35...
pagi tadi mama n adik sampai dr KB... lepak2 pastu aman ajak pegi tengok wayang sempena b'day diakn..hehe so pergi la bertiga dengan adik.... tengok citer prince of persia show pukul 4 abes lebih kurang pukul 6...on da way balik tu sempat singgah mydin beli lauk skit..ingat mlm ni nak masak...
masa tengah sembang2 tu tiba2 kereta kitaorg kena langgar dr belakang... kuat la jugak impak dia sbb kereta sara dah berenti nak masuk simpang... tak tahu la pesal 'mangkuk' ni tak nampak ke apa ke signal keta tu...terpelanting sume bumper keta dia....teruk jugak la...kereta dia laju gile, alhamdulillah sume tak de pape...cuma adik sara kata kepala dia sakit sbb kereta tu hentam betul2 belakang dia... sara pun rasa jugak bahagian belakang n bahu... sok nak pergi chek insyaAllah tak de pape...
lama gak kitorg duk kat tepi jalan tu sbb hubby tak tau nak wat cemana lagi pun ramai kaki2 tarik keta ni duk preasure2 dia suh amik service diaorg...nak tarik wat report,hantar bengkel dsb...huhuhu pening2...patah kaki rasanya skang ni..sbb tak de kereta lain dah...huhuhu...
sara plak skang agak 'truma' sbb ni la first time mengalami kejadian eksiden ni...huhuhuhu







2minit pertama kejadian.... betul2 kat tengah simpang



see...mr.hubby dah keta kena langgar...dia gi tolong lagi org yg langgar dia tu..ermm....




waja kesayangan mr.hubby!
















kawasan kejadian... simpang yg agak bahaya jugak la...kereta sume laju2 sini..huhuhu..






1 Response to "selamat hari jadi abang..."

  1. Hati Ema says:
    6/3/10, 9:06 AM

    adesss.... nasib x pape...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...