kelikkk la saya pelisss!!

coklat yg sedap cair dimulut!!!

tadi pos baru sampai... sara ada oder coklat dari kak jue
kak jue ni sebenarnya pelanggan tegar sararisa-craft...so sekarang beliau nak cuba2 jual coklat plak....apa salahnya sara support dia plak kan... kata satu malaysia (tak de kena mengena pun...kikikiki)
komen sara...coklat tu mmg sedap.. cuma sebab letak dlm container biasa kan so bila sampai tu tunggang langgang la skit kan..tp tak menjejaskan kesedapan coklat tu..hehehe...kalau u all tak nak bg tunggang langgang pilih la dlm bekas yg khas utk coklat..... sara ni nak wat try test dulu...ekekeke
coklat ada cair skit la..tak de la cair sangat... masuk peti 10 minit dah ok kot...
ni antara cekelat yg sara terima....


sambil2 susun dlm pinggan ni... 2bijik aku telan...hahahaha




tips nak beli coklat online:

1. pastikan penjual coklat tu mempunyai servis yg bagus dr segi pakaging
2.bila dah sampai tu jgn la gelojoh nak makan or pegang... unwrap(jika ada) masukkan kotak cekelat tu dlm peti tu dulu selama 15minit atau lebih,supaya bila u all pegang takde la cair di jari....huhuhu
3.gunakan servis paling pantas iaitu poslaju,kurier servis dll...
4.pastikan penjual coklat pos coklat anda selain hari sabtu..nanti poslaju peram coklat tu...pada hari ahad...so dah rugi masa kat situ
5.sila baca bismillah dulu!





ni contoh pakaging yg dihantar oleh kak jue
terbaeeeeekkk!


0 Response to "coklat yg sedap cair dimulut!!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...