kelikkk la saya pelisss!!

predators

pagi tadi pergi dating dengan mr.hubby konon nak tengok twlight saga: eclipse tp show awal penuh yg tinggal show kul 2.30 je...takut lambat stg sbb janji ngan cikgu adam nak amik adam kul 3pm..
amik la citer predators... bagi sara citer tu mmg banyak action la cuma jalan cerita agak "lost"...
start2 citer hero jatuh dr langit... buka payung terjun..sedar2 dah sampai dlm hutan pastu kumpul2 dengan org lain yg jatuh jugak... pastu kena buru...ermm... agak lost kan..tak tahu hujung pangkal org kata... setakat nak tengok lawan2 dengan predators tu ok la... kalau nak banding dengan predators vs alient tu yg tu lagi best kot...huhuhuh
mlm ni ingat nak temankan mr.hubby main bowling tp dia plak malas nak pergi... sbb main malam...takut budak2 ngantuk.. so dia suggest jom balik kl....kena la balik kl mlm ni..ermm... nak kemas2 dulu..bye!

0 Response to "predators"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...