kelikkk la saya pelisss!!

twilight saga: eclipse



jumaat malam balik KL... tido kat kajang umah pakcik... esoknya gi cheras..tetiba mr.hubby ajak tengok wayang citer twilight tu...yahoo... sangat suke...ehehehe bukan senang nak ajak dia tengok citer jiwang2 kat panggung...so ajak SIL gi beli tiket... lepak2 kat ngan SIL kat galaxy ampang... just bawak adam je... sempat lagi gi beli 2 helai tudung hehehe... tu la kalau aman tak de mesti banyak yg keluar... huhuhu

review cerita eclipse:
lebih menarik dr episode lepas sbb yg episode lepas tu agak "boring" kan sbb Bella tu putus cinta kan... hehehe.. so episode ni si jacob n edward terang2 dah cakap suka kat bella..so terjadi perebutan dan dlm masa yg sama diorg kena berkerjasama dan bergabung tenaga demi nak melindungi bella... (alagkah bahagianya kalau kita duk kat tempat bella tu..ehemmmm...mana taknya jejaka2 kacak very the caring...hehehe) so keseluruhannya sara bagi 7/10 bintang...

dlm kul 11 lebih mlm gerak balik melaka...

hari ni plak aktiviti mcm biasa... branch dekat melaka mall pastu balik umah kemas2 skit...pas maghrib keluar ke mydin beli brg dapur...ermmm nak tengok ke tak final world cup ekk??

0 Response to "twilight saga: eclipse"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...