kelikkk la saya pelisss!!

apa ada dengan penyepit baju?

salam,
kenapa tajuk camtu??hihihi tah la sara pun tak tahu... just nk share cerita dgn kwn2...
sara pasti kat rumah kwn2 masti ada benda ni kn??



klu beli yg murah mesti selalu jd cam ni kn??



so hati-hati klu ada anak kecik.... huhuhu pagi tadi adam tertelan besi ni...
panik kejap..sib baik tahu nak buat apa...masa tu sara tengah sediakan b/fast dia...adam main kat depan tv mcm biasa...tiba2 dengar bunyi uwekk...uwekk... sara jenguk la...nampak adam tergolek sambil duk jolok2 tekak dia... masa tu sara tak tahu lagi apa yg dia telan...sara angkat masuk toilet tekan perut dia...pastu tepuk belakang dia....lama jugak nak keluar...bila dia start muntah tu ok la skit... banyak jugak la dia muntah sbb baru lepas susu...lama2tu baru la keluar bendanya...ini lah mendanya ...........




cuba tengok saiz besi tu?? huhu menakutkan betul... member doctorcakap..kalau dah termasuk kedalam perut kena operate..huhuhu..nasib baik la kan?











adam...adam... dia dah mula bosan duduk rumah tak de kawan... mcm2 benda dia buat...minggu ni mmg mencabar...3-4 hari lepas sebesar2 tv tu boleh terbalik.... jatuh timpa dia... tv besar tu 29inci.... bukan screen nipis tu tau...huhuu yg berat tu...nasib baik tak pape... 2 hari lepas dia patahkan model heli ayah dia....adeii la... penat betul dengan adam ni...mcm2 hal... sabar je lah!

1 Response to "apa ada dengan penyepit baju?"

  1. Ema says:
    8/20/10, 1:14 PM

    ngeri - ngeri....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...