kelikkk la saya pelisss!!

salt = garam?

salam,
dah lama tak update blog... tak banyak cerita sejak akhir2 ni... sume cerita sama je... ye la sara duk rumah je kan... apa la sangat cerita menarik yg boloh dikongsi...

ok hari ni ada cerita...

awal pagi (tak de la awal pun dlm kul 10 gitu) gi hantar adam ke day care,pastu kami (sara n mr.hubby) ke giant...
bukan pergi shopping kali ini..tp pergi jumpa GM dia sbb nak settle kes yg kitaorg buat hari tu...
kisahnya kami beli kipas n kipas tu rosak selepas 14 hari pakai...tp bila nak gi tukar manager yg betugas tak bg tukar...so kami buat aduan kat tribunal pengguna...bila giant dapat tahu diorg nak settle kat luar... so kami pun pergi la jumpa GM giant tu..dapat la balik duit n voucher rm100 hehehe terima kasih GIANT!!

tribunal pengguna ni bagus gak...cepat jugak la..tak sampai seminggu selepas kami buat aduan dah dapat respon... kami buat aduan secara online... so kalau sesapa ada masalah berkenaan boleh buat pertanyaan dulu..bila tribunal kata boleh buat aduan baru boleh wat aduan...
so sila ambik tahu hak anda sebagai pengguna!

lepas tu sbb awal lagi kami pegi dating plak... ni dating terakhir la sbb bulan depan dah nak posa kan... kami ke dataran pahlawan,amik show kul 12.50..
best jugak la cerita nih... angelina ni kan mmg bagus kalau berlakon yg thriller2 nih... so tak nyesalnya! sapa blom tengok pegi cecepat..kang dah posa...tak best tengok movie masa posa...hahaha!




0 Response to "salt = garam?"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...