kelikkk la saya pelisss!!

TOPSYTURVYMUM giveaway!!

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!












Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)
 ~ ye saya mmg blogger tegar...

 
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 
~ ye sudah tentu saya ada alamat m'sia

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)
~ ok sudah buat

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)
~done!!

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.
so kepada kawan2 tu sila la join g/a ni...senang bangat syarat2nya...hadiah lumayan....!! sila ke sini utk join
harap2 aku menang ler kan..aminn!!



0 Response to "TOPSYTURVYMUM giveaway!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...