kelikkk la saya pelisss!!

weken lepas yang bz....

sabtu lepas kami ke rumah mak long di puchong kerana menghadiri majlis perkahwinan kak dida (sepupu aman),dlm kul 10 gerak dr kajang (mlm nya tu kami tido kat kajang), dlm kul 2 plak kami ke rumah abang man kat puchong jgak (2 pupu kot ngan aman) utk majlis rumah terbuka...pastu baru gerak ke rumah anis..lepak kat sana sampai malam...

adam yg kepenatan + dah ngantuk tapi gagahkan jugak lawan mata tak mo tido...hehehe

kat rumah anis kami sempat la celebrate b'day mak mlm tu...alhamdulillah semua ada abe adi sefamily,aman sefamily,anis n hubby,iwan n isteri dan kak a'
mlm tu plak makan spagetti... perghh hari tu mkn je tak berenti...huhuhu (kek durian dr secret resepi tu mmg best giler!!)

0 Response to "weken lepas yang bz...."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...