kelikkk la saya pelisss!!

kuantan - teluk cempedak again!

8/11/2010 kami gerak balik ke melaka, tp singgah bermalam di kuantan dulu..seperti biasa kami pilih hotel seri m'sia...hehehe
gerak dr kb dalam kul 11 sampai di kuantan dlm kul 5ptg.. hujan renyai2 so kena la tunggu hujan berenti baru boleh bawak budak2 ke kolam... dah pukul 6 lebih dah pun baru lah boleh pegi kolam.. kejap pun adi lah... mlmnya pas maghrib keluar cari makan...




kali ni kami singgah makan di Ana ikan bakar petai... last time datang org sangat ramai tak de meja kosong pun huhu.. so kali ni sbb bukan musim cuti dapat la parking sini...tp makin tengah mlm makin ramai yg datang.. hehe

ikan bakar special kat sini di letak dengan sos/sambal pastu ada petai dibakar dlm daun pisang... rasa ok la tp tak berapa suka sbb rasa manis2 hehehe..petai tu tak de la besar mana pun kecik2 je...

lupa nak snap gamba sebelum makan.. lapar sangat...huhuhuh
pas makan kami jalan2 di teluk cempedak...org ramai mcm biasa... tahun ni dah 3 kali kot datang sini..sampai arissa cakap..."datang sini lagi"...hehehe









balik terus tido...chek out dalm kul 1 balik singgah kl dulu.. pastu terus balik melaka...singgah R&R jejantas ayer keroh...

2 Response to "kuantan - teluk cempedak again!"

  1. nadey says:
    11/15/10, 1:14 AM

    lame xg TC huhuhuh

  2. sararisa says:
    11/15/10, 8:13 AM

    hehe...mcm tak berapa meriah plak pergi kali ni...sbb gerai2 kat laluan jalan kaki tu dah tak de...ada 2 gerai je mlm tu... tp kat belakang food court tu makin besar plak... banyak kedai2 ala up town...kat situ seronok!! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...