kelikkk la saya pelisss!!

macam-macam lah kau!

masa balik kg hari tu sempat belek2 catalog cosway...pastu terminat plak dengan menda ni...balik melaka mr.hubby belikan...ekekee kata dia jgn bertahan 2 hari dah la...hehe senang je nak pakai menda ni...so sara try la tiap2 pagi...berpeluh2 jugak ok... harap2 perut boleh kempis balik...ekekeke




 u all tau tak apa menda ni? ni la nama dia bedak sejuk muntah belut
bedak sejuk ni adalah bedak tradisional..bahan asasnya ialah tanah liat,sesuai utk merawat jerawat,resdung,dll penyakit kulit...cara pakainya ialah campur dengan air gamat pastu sapu la mcm pakai bedak sejuk biasa tu... sara dah try... mmg rasa lembut je muka... (kalau sapa2 berminat nak try boleh la oder ngan sara... rm1/sekeping...1 keping tu boleh bahagi 4) boleh la pakai utk 3-4 hari kalau pakai satu hari sekali)


ni plak kain cotton jepun..cantik tak? sara beli 2 meter je...tak tahu nak wat pe...ekekeke beli sebab berkenan ngan corak2 yg ceria tu... nak wat bj kurung ke,blouse ke..dress arissa ke..tak pikir lagi.. ada idea tak kawan2?

1 Response to "macam-macam lah kau!"

  1. Anonymous Says:
    3/20/11, 1:54 AM

    salam sis..do u stil hv d stock for bedak sejuk muntah belut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...