kelikkk la saya pelisss!!

안녕하세요 !!

hahah...maksud tajuk di atas ialah ahn nyeoung ha seyo ( hello!)

ermm kali nak nak cerita pasal drama baru yg sara tengah tengok... "SECRET GARDEN"
hero dia ialah hyun bin... beliau agak cengkung dlm citer ni berbanding dlm cerita kim sam soon... tp tak pe kehenseman tetap tak hilang MySpace
start episode 1 pun dah menarik (bagi sara ler) sbb hero approach awal2 heroinnya... tk mcm cerita lain yg cerita pasal menda lain dulu hehehe... (padahal sara baru episode ke5 ni hehehe).. ok..ok tak mo cerita banyak nanti hilang menariknya cerita tu...


sinopsisnya:


The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a poor and humble stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.

p/s: sms allert tone yg gil ra im pakai tu sama mcm sara punya...comel tak?? hihihi..

2 Response to "안녕하세요 !!"

  1. AyuArjuna BiGoshh says:
    12/28/10, 4:32 PM

    hyun bin belakon citer snow queen mmg best giler...tak nyesal tgknya

  2. sararisa says:
    12/28/10, 4:48 PM

    owh ye ke...ok akan masuk dlm list...thanks ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...