kelikkk la saya pelisss!!

pulau nami dan barah otak!!?

tadi tertengok iklan kat astro ria pasal cerita "seruan pulau nami"
sara tertarik sebab pengambaran cerita ni di buat di pulau nami,korea... (pulau nami ialah tempat pengambaran cerita popular korea ~ winter sonata) kawasan yang cantik dan romantik...heheh (mcm ler sara pernah pegi sana.. :P)
penerbit cerita ini ialah mawi...pendapat sara agak lain dari yg lain la kan cerita yg shoot kat luar negara ni.. mcm cerita cinderella lakonan ahmad idham,haliza misbun dan zizie ezette,rizman khuzaimi... tak ingat la tahun berapa masa tu sara sekolah lagi..time tu suka sangat baca novel kan..so,suka la cerita jenis cam ni.... rasanya drama tu agak popular kan?

opss melalut plak.. ni sinopsis cerita seruan pulau nami (apsal la selalu tertaip panggilan pulau hahahha...)

Drama ini mengisahkan kehidupan Amira bersama anaknya, Wafi yang kemudian mengambil keputusan menyambung pelajaran di Korea.
Dia yang cuba melarikan diri daripada bekas suami, Hisham dan jatuh cinta dengan Razlan. Razlan pulak sebenarnya menganggap dia adalah Syafika iaitu adik kembar Amira.
Pelbagai konflik berlaku antara mereka hingga Syafika berdepan maut akibat menghidap penyakit barah otak (barah otak?...cliche?? hehehe). Amira berusaha meyakinkan Syafika antara dia dengan Razlan tidak mempunyai hubungan istimewa tetapi lelaki itu bersama Hisham masih menagih cintanya.

dilakonkan oleh elly mazlin,zizn nin. Drama 13 episode ini akan ditayangkan di astro prima pada jam 4 ptg bermula 9 disember 2010
pape pun tahniah la pada mawi yg memberi nafas baru... ye la kan..asik2 kalau drama kt kl,kat sawah padi, uhh bosan...lama gile sara tak layan drama bersiri melayu nih... nak try citer ni dulu kalau menarik kita layan....


keindahan pulau nami


oleh sebab seruan pulau nami tak de poster yg sara jumpa (puas dah google) so sara tepek je la winter sonata punya poster ni ye... sbb gambar seruan pulau nami punya poster mcm sama je...hahaha

0 Response to "pulau nami dan barah otak!!?"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...