kelikkk la saya pelisss!!

entry terakhir 2010

salam semua... saja sara tunggu saat2 terakhir utk update blog ini...hehehe
cerita hari ni bermula awal pagi...pas subuh terus kejutkan arissa..hari ni ada orientasi kat sekolahnya...
dengan exitednya bangun mandi n pakai baju sekolah...
sampai kat sekolah ambik buku teks dulu lepas tu taklimat dr pengetua,pk hem... so barulah masuk kelas
oh seronoknya tengok anak2 dah besar dengan seragam sekolah... rindu pulak rasanya zaman persekolahan dulu2...ermm... harap2 arissa pandai bawa diri,sara sangat gerun bila baca berita pelik2 kat paper .... kawan2 doakan keselamatan anak dara sara ye...amin..


dah ready nak ke sekolah

posing dulu sebelum masuk sekolah

ngantuk,tunggu ayah bayar yuran... member sebelah tu pun malu2 je..hehe
arissa dapat kelas 1 alif.. tak ramai pun murid tahun 1...ada 3 kelas je... ehehe...

adam tumpang sekaki..

nak baca buku la pulak adam ni...

tahun depan kena hantar adam ke sekolah la..kesian pulak tengok dia exited nak ke sekolah..huhu..

balik dr sekolah singgah salon... potong rambut arissa... lambat sangat nak siap... bagun pagi dah satu hal,nak mandi satu hal,tunggu rambut kering satu hal..nak ikat lagi...huhu..ayah dia cakap potong pendek je la.. senang... ermm... mami baru berangan2 nak pakai kan reben comel2 (sbb banyak sangat koleksi arisa yg blom di pakai...huhuhu)

pas potong...,masih boleh pakai clip..boleh la kan..hehehe



disamping itu sara juga nak mengucapkan selamat tahun baru kepada kawan2 dan pembaca semua...semoga tahun depan lebih baik dari tahun ini...pape pun 2010 banyak kenangan pahit manis yg kita boleh simpan dan jadikan pengajaran... harap2nya kita lebih matang,bijak membuat penilaian dan keputusan...

selain tu sara jugak nak ucapkan terima kasih yg tak terhingga kepada penggunjung,pembaca yg meninggalkan jejak,silent reader...terima kasih kerana menyokong blog sara..harap2 masih sudi datang lagi sini....

bg yg nak bg pandangan boleh la tinggalkan jejak kat shoutbox atau komen box..kalau malu jugak boleh la email sara ye...
(peh lama pikir utk buat ayat skema ini...hahahha)

terima kasih sekali lagi..... love u all!

0 Response to "entry terakhir 2010"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...